Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wat is een afrodisiacum en wat is de significantie voor mannen en vrouwen

Eerst moeten we uitleggen wat afrodisiacum is

De letterlijke betekenis van afrodisiacum (enkelvoud) of afrodisiaca (meervoud) is simpelweg een middel om geilheid of seksdrift te stimuleren. Over het algemeen gezien heeft een afrodisiacum meer invloed op vrouwen, maar mannen kunnen ook effecten ondervinden.

Wij gunnen op onze website mensen altijd optimaal genot waar dan ook ter wereld, vandaar hier een lijst met afrodisiacum voedsel of inname mogelijkheden die wereldwijd te bespeuren zijn.

De betekenis van een afrodisiacum kunnen we het best illustreren met wiet

We kunnen als Nederlanders onze lijst niet starten zonder cannabis, wiet of marihuana het is maar welke benaming je het schenkt. Dit middel gebruikt men al voor de jaartellingen en is een natuurlijk afrodisiaca voor vrouwen en heren. 

Gerelateerd artikel: Cialis 5 mg, 10 mg of 20 mg online kopen of bestellen zonder recept

Het THC gehalte verhoogt namelijk intensiteit en dus seks vertier. Mannen wel opgepast, een overdosis kan het lichaam te ontspannen maken en een erectie verhinderen.

Kolanoot (poedervorm tevens frisdrank) een afrodisiacum drank voor mannen als vrouwen

Kolanoot is meer bekend als een bruisend drankje die dezelfde naam heeft. Echter gebruikten indianen uit de regio Venezuela en Bolivia de kolanoot al in een poeder substantie. Deze poedervorm verbetert de bloedtoevoer. Bijkomend effect van deze afrodisiacum is de aanwezigheid van cafeïne die extra opgewektheid geeft.

Gingko Biloba (zaden) als afrodisiacum voedsel

We gaan weer richting Azië en vinden hier een afrodisiacum voor de mannen, waar de zaden van de Gingko Biloba boom die in Tokio en Macau te vinden zijn gebruikt kunnen worden om de uithoudingsmate tijdens seks van mannen te verhogen.

Damiana (bloem) de afrodisiacum voor vrouwen

Dit spul komt uit Amerika en is afrodisiacum voedsel dat als een soepje klaargemaakt dient te worden, maar kan ook opgerookt worden. De soepvorm is een krachtige ophitser voor vrouwen.

Maca (knol) verwerken door de maaltijd als afrodisiacum

Wat is echt een krachtige afrodisiacum vraag je? Zoek niet verder. Maca werd al tijdens aanwezigheid van de Inca's voor krijgers verpakt omdat het hun uithoudingsvermogen een boost gaf. Maar tegenwoordig gebruiken we deze afrodisiacum uit de Andesgebergte van de Peruanen voornamelijk voor een oppertje van libido.

Catuaba (medicijn/ drank) nuttigen als afrodisiacum voor vrouwen

Van Peru gaan we op hetzelfde continent naar Brazilië, Catuaba is een uit het Amazone gebied afkomstige traditionele medicament, dat impotentie terug zou moeten draaien, echter de betekenis van deze afrodisiacum juist één voor de dames.

Paddo's (vruchtlichaam) een afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen

We zijn onder andere terug in Europa. Magische Paddenstoelen, meer bekend als paddo's of DMT, worden over de hele wereld ingenomen als psychedelisch middel. Maar de stof psilocybine kan in lichtte doseringen als erotisch stimulerend stofje fungeren.

Blauwe lotus (bloem) nog een afrodisiacum voor vrouwen

We reizen verder richting Afrika. Het afrodisiacum voedsel blauwe lotus komt uit Egypte maar zijn ook in omliggende landen te vinden. 

Gerelateerd artikel: Lovegra viagra voor vrouwen verkrijgbaar in de online apotheek

Dit middel zorgt voor een aangesterkte visuele waarneming voor voornamelijk de vrouw. Men verwerkt dit in Marokko en omgeving daarom ook stiekem in thee voor een eerste date om de kansen op succes te verbeteren.

Ashwagandha (kruid) voedsel van jouw 3 sterren maaltijd verbeteren met deze afrodisiacum

Een tussenstop in India weer een afrodisiacum in voedsel vorm. Ashwagandha is een beroemde Indiase kruid die de lokale bevolking al eeuwen gebruikt om jeugdig te blijven. Maar waar het echt in uitblinkt is het stimuleren van seksuele hogeren, bij zowel mannen als vrouwen.

Ginseng (wortel) de grootmoeder der afrodisiacum voor vrouwen

We sluiten onze reis af op Oceanië en in Azië. Ginseng is de bekendste afrodisiacum onder de vrouwen. Dit middel heeft zo een krachtig effect op vrouwen dat hun libido van de vrouw binnen enkele ogenblikken als een vuurpijl laat opstijgen, zonder snel te dalen.