Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Super P Force (sildenafil+dapoxetine)

4.3
Super p force

Wanneer je op zoek gaat naar remedies om impotentie en vroegtijdige ejaculatie te stoppen zul je op een gemiddeld forum ongetwijfeld over Super P Force horen. Veel mannen hebben een positieve ervaring met dit middel en het helpt ze dan ook om van dit probleem af te komen. Het wordt nog makkelijker wanneer je het zonder recept bij de vertrouwde online apotheek kunt bestellen, wat hier mogelijk is. Kortom, wil je van seksuele problemen verlost worden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Daarbij geven we nog een aantal zeer bruikbare tips waar je mee aan de slag kunt in combinatie met dit medicijn.

Super p force 100mg+60mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
4 pillen € 7.52
30.07
12 pillen € 3.91
46.86
€ 43.35
24 pillen € 2.58
61.85
€ 118.57
48 pillen € 2.48
118.83
€ 242.01
96 pillen € 1.98
190.32
€ 531.36 + 4 pillen
120 pillen € 1.76
211.41
€ 690.69 + 8 pillen

Koop het gecombineerde medicijn Super P Force tegen impotentie en vroege orgasmes

Dit is een tweecomponenten medicijn met sildenafil (100mg) en dapoxetine (60mg). Sildenafil is een bewezen remedie tegen seksuele impotentie (het onvermogen om een adequate erectie te krijgen voor bevredigende geslachtsgemeenschap), terwijl dapoxetine helpt bij situaties waarin een man te snel klaarkomt. Voortijdige ejaculatie is een orgasme met uitdrijving van sperma na minimale stimulatie. Het wordt meestal gedefinieerd als ejaculatie die minder dan 60 seconden na het begin van stimulatie of vaginale penetratie optreedt en aanzienlijke psychische klachten kan veroorzaken. Door Super P-Force te gebruiken met dapoxetine als werkzame stof wordt dit proces aanzienlijk verlengd. Daarbij helpt het dus tegen premature ejaculatie waardoor het weer mogelijk wordt om langer seks te kunnen hebben zonder voortijdig klaar te komen.

Super P Force kopen was nog nooit zo makkelijk als hier. Wij bieden pillen van hoge kwaliteit van het bedrijf Sunrise Remedies en garanderen volledige vertrouwelijkheid.

Hoe kan ik Super P-Force bestellen bij de online apotheek?

Het product wordt op deze webpagina gepresenteerd. Zo kun je tegen een scherpe prijs een Super P-Force 100 mg bestellen en eenvoudig laten bezorgen op een plaats waar jou dat uitkomt. Kies je gewenste product en kwaliteit op de website, stop het in de winkelmand en ga verder met afrekenen. Daarna laat je de benodigde gegevens achter om je bestelling af te ronden en ben je helemaal klaar. Verder hoef je de deur niet uit, het medicijn kan gewoon bij je thuis of op een andere gewenste locatie worden bezorgd. Zo ervaar je veel gemak en dat voor een mooie prijs, waarbij het vele malen goedkoper is dan bij de apotheek.

Kenmerken van dapoxetine en richtlijnen voor gebruik

Dit is een kortwerkende selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die de zaadlozing vertraagt. Het werkingsmechanisme is onduidelijk, maar er kan sprake zijn van verhoogde serotonine in de hersenstam, waardoor de activiteit van de nervus pudendus via dalende paden wordt gemoduleerd. Middelen met dapoxetine zoals Super P Force worden een halfuur tot een uur voor seksuele activiteit ingenomen. Deze werkzame stof is in dat opzicht vergelijkbaar met bijvoorbeeld sildenafil in erectiepillen. De pil werkt ongeveer 4-6 uur.

Mag het met andere medicijnen worden genomen?

Er kunnen bepaalde bijwerkingen optreden, waarover later meer, waardoor het niet altijd handig is om aan het verkeer deel te nemen in combinatie met dit medicijn. Voorbeelden zijn concentratieverlies en sufheid, wat natuurlijk niet werkt achter het stuur. Daarnaast wordt gebruik in combinatie met andere medicijnen die het reactievermogen verminderen afgeraden. Meestal hebben deze een gele waarschuwingssticker op de verpakking waaraan je dit kunt herkennen. Andere medicijnen die vaak niet goed samengaan zijn onder andere ontstekingsremmende pijnstillers zoals celecoxib, acetylsalicylzuur, naproxen, diclofenac en ibuprofen. Ook met plastabletten en antistollingsmedicijnen als fenprocoumon en acenocoumarol gaat het vaak niet goed samen.

Extra tips

Mocht je last hebben van vroegtijdige ejaculatie en impotentie dan werken medicijnen met dapoxetine erg goed. Maar je kunt nog meer doen om dit tegen te gaan. Zo is het bijvoorbeeld raadzaam om zo min mogelijk suiker te eten of waar het kan te minderen. Hetzelfde geldt voor verzadigd vet. Stoppen met tabak en alcohol kan je ook enorm helpen. Daarnaast helpt zoveel mogelijk lichaamsbeweging.

Kan Super P Force bijwerkingen veroorzaken?

Wanneer je dit product gaat gebruiken, is het goed om te weten dat er bijwerkingen kunnen optreden. Dit is overigens bij veruit het grootste gedeelte van de gebruikers helemaal niet het geval, maar toch is het goed ervan op de hoogte te zijn. Lees altijd de gebruiksaanwijzing goed door en raadpleeg bij twijfel een arts of medisch deskundige. Eventuele neveneffecten die dit product kan veroorzaken zijn wazig zicht, een droge mond, zweten en beven, wazig zicht, maag- of darmzweer, misselijkheid en hoofdpijn. In hele extreme gevallen kunnen gevoelloosheid, verwardheid, smaakstoornissen, tintelingen en bloeddrukverhoging voorkomen. Voor de meeste mensen levert het echter geen enkele problemen op en dus hoeven personen zonder andere klachten zich weinig zorgen te maken.