Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Propecia (finasteride) 

4.7
Propecia

De kans bestaat dat je nog nooit eerder van Propecia (finasteride) hebt gehoord. Maar dat is helemaal niet erg, want hier wordt stapje voor stapje uitgelegd wat het is en hoe het werkt. Allereerst is het goed om te weten dat dit een middel is tegen haaruitval. Wanneer je hier hinder van ondervindt kan dit dus prima uitkomst bieden.

Het is in eerste instantie vooral getest voor heren. De Inspectie van de Gezondheidszorg wil daarom voorkomen dat het aan vrouwen wordt voorgeschreven. Maar hier kunnen mannen het gewoon zonder recept verkrijgen. Bovendien is dit een middel voor de lange termijn, wat niet met een korte kuur het probleem gaat verhelpen.

Propecia 1mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
20 pillen € 1.33
26.51
30 pillen € 1.05
31.64
€ 8.13
60 pillen € 0.88
52.59
€ 26.94 + 2 pillen
90 pillen € 0.79
70.70
€ 48.60 + 4 pillen
120 pillen € 0.71
85.67
€ 73.39 + 4 pillen
180 pillen € 0.65
116.27
€ 122.32 + 4 pillen
360 pillen € 0.63
227.73
€ 249.45 + 6 pillen

Propecia 5mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
20 pillen € 1.94
38.75
30 pillen € 1.67
49.97
€ 8.16
60 pillen € 1.51
90.73
€ 25.52 + 2 pillen
90 pillen € 1.47
132.14
€ 42.24 + 4 pillen
120 pillen € 1.39
167.03
€ 65.47 + 4 pillen
180 pillen € 1.31
236.57
€ 112.18 + 4 pillen
360 pillen € 1.30
466.64
€ 230.86 + 6 pillen

Koop Finasteride 1 mg vertrouwelijk online zonder recept

Finasteride is verkrijgbaar onder de merknaam Propecia. Het medicijn heeft al veel mensen geholpen in hun strijd tegen haaruitval. Wat het eigenlijk doet is de aanwezige hoeveelheid van het hormoon DHT (di-hydro-testosteron) verlagen. Het heeft een dergelijke invloed op de hormoonhuishouding dat hiermee de haargroei weer een boost krijgt. U kunt finasteride 1 mg anoniem kopen bij uw apotheek zonder medisch recept.

In het jaar 1992 werd finasteride internationaal beschikbaar op de markt. Al ver daarvoor, in 1947, was het James Hamilton van Yale University die een artikel produceerde. Dit ging over mannelijke hormoonstimulatie als voorwaarde voor gewone kaalheid na onderzoek van 104 mannen met testiculaire insufficiëntie. Dit bleek tevens verbonden aan een kleinere prostaat, en minder haargroei. Een tijd later werd na een ander rapport van Julianne Imperato-McGinley, van de Cornell University finasteride ontwikkeld.

Juiste gebruik voor beste resultaat

Klinkt allemaal goed, maar wat is de beste manier om Propecia te gebruiken voor de beste resultaten? Omdat dit een anti-androgeen is, verminderd het de aanmaak van testosteron, het mannelijke geslachtshormoon. Hiermee dient dus goed rekening gehouden te worden. Verder is, zoals gezegd, vaak een doorlopende behandeling nodig. Daardoor zal uiteindelijk het beste resultaat volgen. Het zal niet altijd helpen wanneer dit maar voor een paar weken wordt gedaan. Verder is het overigens niet gevaarlijk, en kun je hierover meer lezen in de bijsluiter. Gedetailleerde instructies: neem elke dag 1 tablet, ongeveer op hetzelfde tijdstip, ongeacht de voedselconsumptie.

Bestel hier voordelig Propecia

Wil je Propecia bestellen dan kan dit voor de scherpste prijs bij je vertrouwde online apotheek. Op die manier weet je zeker dat je bestelling veilig kan worden bezorgd op de plaats van je voorkeur. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om de betaalmogelijkheid van je voorkeur te kiezen en snel af te rekenen. Kies de juiste kwantiteit voor in je online winkelmand en bespaar op de kosten vergeleken met drogist of apotheek.

Welke doseringen zijn er?

Wanneer je ervoor kiest om Propecia te kopen heb je de keuze uit diverse doseringen (1 mg). Voor het beste resultaat kun je met de juiste dosering dit middel het beste 3 maanden gebruiken. De maximale dosering is 5 mg per dag, de specifieke hoeveelheid moet door een arts worden bepaald. Het is door de U.S. Food and Drug Administration (the FDA) goedgekeurd en versnelt de haargroei op de schedel. Naast bij problemen met de haargroei wordt het middel door dokters ook bij prostaatvergroting voorgeschreven.

Beste prijs voor Propecia (finasteride) in onze digitale apotheek in Nederland

De finasteride prijs in Nederlandse apotheken valt vaak enorm tegen vergeleken met de kosten wanneer je dit middel online besteld. Koop je het digitaal dan is de prijs vaak sterk gereduceerd in vergelijking met in de winkel. Vele voorgangers hebben hiermee reeds goede ervaringen en wisten zodoende bovendien aardig veel te besparen. Daarbij is het een fijn idee dat je artikelen overal bezorgd kunnen worden binnen afzienbare tijd. Dat maakt Propecia online bestellen alleen maar voordeliger.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van Propecia?

Op menig forum is voldoende informatie te vinden over dit medicament. Bepaalde bijwerkingen zijn wel bekend maar komen niet enorm veel voor. Zo geldt voor een klein percentage van alle gebruikers dat zij kampen met seksuele problemen zoals moeite om klaar te komen of moeite met het krijgen van een erectie. In nog zeldzamere gevallen hebben mannen last van pijnlijke zaadballen of gezwollen borsten, overgevoeligheid, hartkloppingen, leverproblemen of invloed op een PSA-test. Toch zal dit in de praktijk niet vaak voorvallen, en zal het vooral helpen tegen problemen met de haargroei. Het verlagen van de dosering tot 0,5 mg kan het risico op bijwerkingen minimaliseren.

Getuigenissen

Verrassend gemakkelijk te kopen Propecia.

Bijzondere mensen en redelijke prijzen op Propecia.

Ik raad het iedereen aan die Propecia nodig heeft.