Ondersteuning
Nederland Telefoon:
Internationale telefoon:
Betaalmogelijkheden
Verzending & levering

Natuurlijke oplossingen voor een erectiestoornis

Problemen met erectiestoornissen lijken steeds vaker voor te komen, maar het feit is gewoon dat mensen (en dan vooral mannen) er steeds gemakkelijker over praten. Dat is namelijk om dat een erectiestoornis niet van zelf weggaat. Je zult er daadwerkelijk iets voor moeten doen. Dit zijn een aantal goede stappen die een man kan nemen om problemen met het krijgen van een erectie tegen te gaan.

Gewicht verliezen

Overgewicht is niet alleen voor de meeste mensen onaantrekkelijk, onderzoek heeft ook uitgewezen dat mensen die te zwaar zijn vaak problemen hebben het krijgen of het behouden van een erectie. Als bijvoorbeeld al 20% zwaarder bent dat jouw ideale gewicht, dan is het een goed idee om wat gewicht te verliezen wanneer je last hebt van erectiestoornissen. Dat hoeft niet eens met een streng dieet of iets dergelijks, gewoon iets meer actief zijn kan al veel doen voor de gemiddelde man.

Gerelateerd artikel: Levitra pillen kopen zonder recept en tegen een bijzonder scherpe prijs

Een iets fittere man heeft niet alleen minder kans op een erectiestoornis, maar ook nog vaak een beter zelfvertrouwen. Wanneer jij meer zelfvertrouwen hebt in jezelf en hoe je er fysiek uitziet, dan heb je ook meer kans dat je uiteindelijk in bed beter gaat presteren. 

Iets meer tijd voor jezelf

Vandaag de dag is het voor de meeste mensen normaal dat ze alle klanten opvliegen gedurende de dan, maar je kunt erectiestoornissen oplossen door gewoon iets meer tijd voor jezelf te nemen. Het is belangrijk om te weten dat ons zenuwstelsel op twee verschillende manieren werkt. Wanneer de actieve vorm van ons zenuwstelsel de bovenhand heeft dan ben je letterlijk de hele tijd “alert”. Dat zou betekenen dat je constant aan het bepalen bent of je moet vluchten of vechten. Aangezien het lichaam denkt dat het bloed voor de spieren en de spijsvertering nodig heeft betekent het dat we minder bloed hebben voor de penis. Dit kan ervoor zorgen dat als het aanhoudend blijkt, dit een erectiestoornis kan worden.

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat als een man telkens meer gaat nadenken over het presteren in de slaapkamer, er steeds meer twijfel op gaat spelen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam volloopt met noradrenaline – en dit is het tegenovergestelde van wat je uiteindelijk wilt als je een erectie probeert te krijgen. Het belangrijkste om te doen is even tijd voor jezelf te nemen, te relaxen en de andere kant van jouw hersenen over te laten nemen. Dit zorgt ervoor dat je iets minder gespannen bent en uiteindelijk meer kans krijgt op een goede erectie. 

Misschien moet je andere medicatie proberen

Het kan zijn dat jouw medicatie misschien het probleem is van jouw erectiestoornis. Het zou zo maar kunnen dat wat je slikt voor jouw hart of misschien een te hoge bloeddruk betekent dat je geen goede erectie meer kunt krijgen. Het lastige hier is dat niemand dezelfde interactie heeft met een bepaalde geneesmiddel. Daarom is erectiestoornis gerelateerd aan medicatie een van de grootste redenen dat mannen over 50 last hebben. 

Gerelateerd artikel: De ervaring met en efficiëntie van dapoxetine priligy en generische priligy

Er zijn in totaal meer dan 100 medicaties waarvan is gebleken dat het voor erectiestoornissen kan zorgen. Daarom is het altijd een goed idee om met jouw huisarts of met de apotheek in gesprek te gaan en te zien of er misschien nog andere opties zijn met betrekking tot medicatie die geen erectiestoornis veroorzaken. 

Geef jezelf de tijd

Naarmate mannen ouder worden is het zo dat dezelfde stimulatie als voorheen misschien niet meer hetzelfde effect heeft. Het duurt voor jongens van 18 of 20 slechts een paar seconden om een goede erectie te krijgen, maar voor een oudere man kan dat gewoon wat langer duren. Daarom is het ook belangrijk om de tijd te nemen bij een erectiestoornis. Zeker voor oudere mannen kan het veel langer duren. Als je dat geen prettige gedachte vindt dan zijn er natuurlijk altijd nog overeenkomende medicaties die ervoor kunnen zorgen dat je sneller een erectie kunt krijgen.

Wanneer moet je een dokter bellen?

Het is belangrijk om te weten dat erectiestoornis niet leeftijdsgebonden zijn, mannen van elke generatie kunnen hier last van krijgen. Als je misschien geen verandering kunt doorvoeren in jouw levenswijze dan is het misschien een optie om eens te praten met een dokter die misschien kan helpen. Uiteindelijk zijn er genoeg overeenkomende opties om mannen met erectiestoornissen te helpen.