Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Klaarkomen uitstellen is mogelijk, tips om de zaadlozing uit te stellen

Voor vrijgezelle mannen die flirten of al op (semi) date gaan met bloedmooie potentiële partners, bestaat er een universele angst voor snel klaarkomen.

Een taboe is het ook, want maatjes zullen niet even via Whatsapp hun seksuele avonturen jegens het uitstellen van een orgasme bespreken, iets wat overigens echt mg veranderen in de toekomst. Maar een uitnodiging naar een appartement afslaan, of een man die niet toehapt op seksuele avances, uit vrees om te snel klaar te komen attesteren wij ook niet snugger.

Het kunnen uitstellen van een orgasme zonder herhaling van een vroegtijdige ejaculatie is voor sommige knapen dus van importantie. 

Gerelateerd artikel: Cialis 5 mg, 10 mg of 20 mg online kopen of bestellen zonder recept

Wij verschaffen daarom in dit manuscript de verslagen van een uitvoerige speurtocht die kerels assisteert in het uitstellen van een orgasme.

Ingeval je een orgasme moet uitstellen

Een gemiddelde bravourestuk alvorens het klaarkomen van de man in deze duurt gemiddeld tussen de 240 en 360 seconden.

De hele mikmak voor 2 minuten ziet men als snel klaarkomen en voor een minuut noemt men problematisch. Mocht een doorsnede zitten tussen de 0 en 120 ogenblikken is het van belang om naar opties te zoeken die een zaadlozing uit te stellen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het uitstellen van een ejaculatie is op velerlei manieren mogelijk.

Hoe kan je een zaadlozing uitstellen

Een zaadlozing uitstellen kan op 3 verschillende maniertjes, waarvan de één fysiek is, de andere psychologisch en derde supplementair deze 3 kan je weer in subonderdelen verdelen, maar wij houden het bij een brede omschrijving.

Hoe kan je de zaadlozing uitstellen bij fysieke oorzaken

Er zijn knapen die erfelijk gezien een gevoelige zaadleider bezitten die vroegtijdige zaadlozingen bezorgen. In dit geval is het belangrijk om de boel te trainen. Dit doet men met oefeningen om klaarkomen uit te stellen. Het doeleinde is hierbij dat je gedurende het aftrekken ogenblikjes nopens het moment van klaarkomen moet stoppen. Na een succesvolle poging van niet klaarkomen ga je weer verder met masturberen. Stop daarna weer op tijd en probeer en continueer vervolgens met het klaarkomen uit te stellen. Als dit proces langer dan vijf minuten lukt feliciteren we je, want bezit je de licentie voor het in praktijk uitproberen tijdens vrijen.

Gerelateerd artikel: Koop Originele Viagra 100mg in de apotheek of online bestellen zonder recept

Een uitweg is om de eerste keer een zaadlozing eruit te schieten en het overdoen te gaan, waarbij 90% van jongeheren een langere cyclus doordrukt (mits ze een 2e rondedans aankunnen).

Een zaadlozing uitstellen bij psychologische oorzaken

Hierbij kunnen een ontkennende lichaamsbeeld of zelfbeeld, verontrusting voor intimiteit, depressie of boosheid een functie vervullen.

Dit zijn gecompliceerde redenen waarbij filmpjes tot een positief zelfbeeld kunnen helpen, maar soms ook professionele of supplementaire hulp nodig is.

Het klaarkomen uitstellen met supplementen

Een orgasme uitstellen met supplementen is prima mogelijk, sterker nog iedereen doet het tegenwoordig wel eens. Zoals bij bovenstaande te lezen is kan een goede sekspartij met supplementen zorgen voor een boost van eerbiedigheid der partner en zelfvertrouwen. Die verdiensten zullen bevorderen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de supplementen die een zaadlozing uit kunnen stellen adviseren wij om een piepje te nemen in digitale winkels.