Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Hoe te kopen

Waarom moet ik mijn telefoonnummer geven?

We moeten je natuurlijk kunnen contacteren als er problemen zijn met een order. Uiteraard gebeurt dit in alle discretie. De conversatie zal gaan over jouw online bestelling en de problemen die hieromtrent gerezen zijn.

Kan ik nog steeds mijn order cancellen?

Het enkel mogelijk om je order te annuleren als het nog niet naar één van onze apothekers is gestuurd. Er zijn geen extra kosten voor een annulering. Maar, let op, als de orders één van de apothekers heeft bereikt, dan zal je een extra kost moeten betalen. Het spreekt voor zich dat bestellingen die reeds verzonden zijn naar u thuis niet meer geannuleerd kunnen worden.

Vul het contactformulier in om onze klantendienst te contacteren als je vragen hebt over de annulering van een bepaalde bestelling.

Is er een maximum hoeveelheid die je kan bestellen?

Er is een maximum hoeveelheid. Normaliter komt dit overeen met het gebruik van drie maanden van een bepaald product. In sommige gevallen, zoals in de mentale gezondheids-categorie, is dat slechts één maand. Op doktersbevel kunnen de maximum hoeveelheden eventueel aangepast worden.

Wat is het merk van het medicijn dat ik wil bestellen? 

Als een bepaald medicijn door verschillende fabrikanten geproduceerd wordt, zal het ervan afhangen welk merk je zal ontvangen, afhankelijk van met welke producent pillenerectie.com op dat moment samenwerkt. Let op, de foto’s op de website tonen enkel voorbeeldmerken zoals beschreven in de algemene business voorwaarden. Dit betekent dat je niet altijd het merk krijgt dat op de foto getoond wordt.

Hoe weet ik dat de medicijnen niet vals zijn?

Pillenerectie.com werkt enkel samen met officiële dokters and apothekers die enkel officiële producten van erkende producenten voorschrijven. Alles komt dus van de originele producent. Alle producten bij pillenerectie.com zijn onderworpen aan de allerstrengste kwaliteitscontroles om u een optimaal product te kunnen garanderen. Als je toch vragen hebt over de kwaliteit of authenticiteit van een bepaald medicijn, aarzel dan niet om de fabrikant te contacteren. Op basis van de barcode kan de fabrikant bepalen of een product al dan niet echt is. Sommige producten kunnen ook buitenlandse verpakkingen hebben. Dit is geen reden tot paniek of tot ongerustheid. We zorgen ervoor dat alle medicijnen authentiek en officieel zijn.

Accepteren jullie ook telefoonorders?

Neen, wij accepteren jammer genoeg geen telefonische orders. Indien er bijkomende vragen zijn, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren. Zij zullen met veel plezier al uw vragen beantwoorden.

Wat te doen als mijn postadres veranderd is?

Als je adres veranderd is, kan je dat aanduiden tijdens het bestellen van een nieuw product. Dan passen we automatisch het nieuwe adres aan en zal het product op de juiste locatie afgeleverd worden. Als je bijkomende vragen hebt, contacteer dan zeker onze klantendienst. Zij zullen u graag verder helpen.

Welke soorten medicijnen voorzien pillenerectie.com ?

Onze apothekers waar we mee samenwerken verschillende soorten medicijnen, met of zonder voorschrift. Alle medicijnen die op onze website staan, kunnen besteld worden of opgevraagd worden. Alle medicijnen worden verwerkt door EU-geregistreerde apothekers. Wij organiseren ook altijd een consultatie bij een dokter zodat u een voorschrift kan krijgen. Als je suggesties hebt voor nieuwe medicijnen aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren. Zij zullen jouw verzoek met veel aandacht behandelen. We kunnen wel niet garanderen dat dit aan onze productcatalogus toegevoegd zal worden, maar we doen wel ons uiterste best om jouw verzoek te beantwoorden.

Zijn alle producten verzekerd?

Online bestellingen op pillenerectie.com zijn normaalgezien niet gecovered door ziekteverzekeraars omdat we geen facturen voorzien. We zijn een online dokterservice en platform voor de verkoop van medische producten van geregistreerde apothekers. We raden je ten zeerste aan om uw ziekteverzekeraar op voorhand te contacteren als u ingedekt wil zijn bij ontevredenheid.