Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Hoe krijg ik een grotere penis: operaties en methodes om deze te vergroten

De meeste mannen piekeren binst hun levensdagen over de grootte van hun penis. Hoe krijg je een grotere piemel is een term die aardig vaak via zoekmachines als Google en Yahoo opgezocht worden, aantonende de vele weifelingen omtrent de penislengte.

We kunnen ons voorstellen dat je als puber wel naar verdichtsels hebt geluisterd, zoals minuten lang met smeersels aan jouw penis trekken om hem groter te maken. De dames klagen zelden, maar psychisch gezien blijft het een heikele kwestie.

Urologen krijgen tijdens gespreksuren ook regelmatig verzoeken voor een penis verlenging.

Gerelateerd artikel: Koop originele Levitra van 20mg zonder recept online in Nederland

Wij moeten alvast een paar harten breken: de penis vergroting operatie mogen artsen alleen uitvoeren wanneer de penis kleiner dan 6 centimeter is. Toch willen wij blije gezichten zien, althans inbeelden dan: De gemiddelde vagina heeft in principe maar 7 cm nodig voor bevrediging, omdat dit gedeelte sensitief is.

Hoe krijg ik een grotere piemel

Hier zijn volgens internet meerdere manieren voor, maar extreem veel blijkt faux. Wij gaan in dit artikel langs de waar en onwaarheden, maar willen alvast verklappen dat bizar veel bedrieglijk is aangaande de vraag hoe krijg ik een grotere penis.

  • Stelling één: supplementen en crèmes kunnen de penis groter maken
  • Uitkomst: onwaar

Er is tot op heden geen enkele crème of supplement uit de deur gekomen die de penis een verlenging schonken. Wat deze middelen niettemin doen is meer bloed naar de penis laten stromen, zodat die zijn maximale capaciteit benut.

  • Stelling twee: oefeningen met gewichten en apparaten zorgen voor een verlenging van de penis
  • uitkomst: schijn bedriegt

We moeten iets voorop stellen: de piemel is geen spier, je kan dus niet als een schouder of biceps jouw penis groter maken. Wat de oefeningen doen is de huid oprekken, waardoor de penis groter kan ogen. Doordat de penis vrij gevoelig is zijn dit ook gevaarlijke oefeningen, die zelden de penis groter maken. Er is echter één fenomeen die de effecten van de operatie van een penis kan evenaren.

Gerelateerd artikel: Koop Originele Viagra 100mg in de apotheek of online bestellen zonder recept

Dit unicum is Jelquing, dit is een lid gymnastiek die bloedcirculatie in de penis vermenigvuldigd, wat een verlenging van de penis als gevolg heeft. Nog niet in jouw handen wrijven, deze Arabische techniek kost veel tijd. Een goede uitvoering vergt een half uur tot een uur per dag voor 45 dagen ook mag er met deze oefeningen geen erectie ontstaan. Zelfdiscipline en voorzichtigheid zijn dus vereist aangaande deze kundigheid uit Tunesië en omgeving.

  • Stelling drie: Een vacuümpomp zorgt voor de verlenging van mijn penis
  • uitkomst: onjuist

Waar deze pomp mannen een massieve erectie bezorgt door de penis maximaal op te laten rekken, maar de penis vergroten doet dit niet.

  • Stelling vier: Een penis vergroting operatie maakt de penis veel groter

Wat er tijdens deze ingreep eigenlijk plaats vind is het volgende: Een deel van de penis zit in het lichaam als een ligament. Bij een vergroting van de penis door operatie, snijdt de chirurg deze ligamenten door, waarna de penis naar voren trekt, relatief weinig qua verlening dus. Dit is prettig voor personages met een voormalige penis van onder de zes centimeter, maar dezelfde persoon moet ook met extra gewichten in de ballen lopen die deze zo zwaar als knikkers maken, zodat er nog ondersteuning voor de penis is.