Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Cobra 120mg 

4.5
Cobra

Op een forum op zoek gaan naar allerlei tips over hoe je erectieproblemen aanpakt is natuurlijk een optie, maar er is meer. De meeste ervaringen met het middel Cobra bijvoorbeeld, zijn voor de meeste mensen erg positief. Het is daarmee een uitermate geschikt optie om tegen een scherpe prijs erectieproblemen te tackelen. Veel gebruikers hebben een positieve ervaring met Cobra en zijn er daarom maar wat blij mee. De ene opinie kan natuurlijk verschillen van de andere, maar dat is zeker geen reden om dit middel niet een kans te geven. Bovendien bevat het een goed getest en ongelooflijk effectief actief ingrediënt - sildenafilcitraat.

Cobra 120mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
10 pillen € 2.26
22.61
20 pillen € 1.78
35.54
€ 9.68
30 pillen € 1.63
48.99
€ 18.84 + 2 pillen
40 pillen € 1.52
60.77
€ 29.67 + 2 pillen
50 pillen € 1.43
71.55
€ 41.50 + 4 pillen
60 pillen € 1.35
81.09
€ 54.57 + 4 pillen
70 pillen € 1.31
91.90
€ 66.37 + 6 pillen
80 pillen € 1.28
102.08
€ 78.80 + 6 pillen
90 pillen € 1.22
109.35
€ 94.14 + 8 pillen
120 pillen € 1.11
133.35
€ 137.97 + 8 pillen
180 pillen € 0.96
172.53
€ 234.45 + 10 pillen

Koop Cobra 120 mg goedkoop zonder recept in Nederland

Daarbij kun je het relatief goedkoop bij onze online apotheek verkrijgen in vergelijking met een fysieke vestiging van een farmaceut in de winkelstraat. Met menig aanbieding wordt je daar nog weleens om de tuin geleid, wat bij ons absoluut niet het geval zal zijn. Daarom kun je hier zonder recept Cobra 120mg aanschaffen en ook nog eens door heel Nederland laten bezorgen met korte levertijden. Kortom, het is nog nooit zo makkelijk geweest om een Sildenafil middel te laten leveren op een voor jouw geschikte locatie en dan ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

Hoe werkt Cobra precies?

De werking van Cobra is vrij simpel te verklaren. Het actieve bestanddeel sildenafil zorgt er namelijk voor dat je als man een betere erectie kunt krijgen die langer zal aanhouden. Het zorgt voor ontspanning van gladde spieren in het genitale gebied, waardoor meer bloed het penisorgaan kan vullen.

Hier krijg je antwoorden op vragen als hoelang werk Cobra en hoeveel moet ik precies innemen. Eén pil moet 30-60 minuten vóór de verwachte seks worden ingenomen. Normaal gesproken is dit overigens 6 tot 8 uur. Let hier dus goed op.

Cobra - een generieke versie met sildenafil

Sildenafil is oorspronkelijk door Pfizer ontwikkeld. Dit had een heel ander doel, namelijk om mensen van hypertensie en angina pectoris af te helpen. Al snel kwam aan het licht dat het veel beter werkte voor het krijgen van een erectie. De toevallige ontdekking van sildenafil voor erectiestoornissen is een van de meest fascinerende verhalen over medicijnontwikkeling van onze tijd. Toen sildenafil werd goedgekeurd door de Food and Drug Administration in de Verenigde Staten in 1998, bracht het een ware revolutie teweeg. Tot dan was de medische behandeling beperkt tot genitaal gelokaliseerde interventies, waaronder chirurgie, vacuümpompen, injecteerbare therapieën en intra-urethrale zetpillen. De ontdekking van sildenafil zorgde voor een veiligere, orale farmacotherapie tegen erectiestoornissen. Nadat het patent was verlopen, kregen verschillende fabrikanten het recht om generieke sildenafil te produceren. Cobra wordt vervaardigd door het Indiase bedrijf HAB Pharmaceuticals & Research.

Cobra pil veilig bestellen

Wanneer je het medicijn Cobra zult gaan gebruiken is het vaak even aftasten wat de beste hoeveelheid is om in te nemen. Je kunt hier Cobra 120mg kopen en kijken of dit goed gaat. Begin in ieder geval met kleine doseringen (bijvoorbeeld 1/2 pil) en volg altijd de bijsluiter. Veiligheid staat voorop. U kunt er zeker van zijn dat wij producten van de hoogste kwaliteit aanbieden. Bestel Cobra 120mg nu meteen!

Kun je het met andere medicijnen combineren?

Deze potentie-stimulerende pil voor mannen is niet geschikt voor vrouwen. Het is gevaarlijk om het te combineren met bepaalde boedvatverwijders met nitraat, maagmiddelen, antibiotica, hiv en hepatitis C medicamenten, bosentan en middelen tegen een vergrote prostaat. Gebruik met verdovende middelen en alcohol wordt ook afgeraden. Dit verminderd het effect en kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Doordat het een wisselwerking kan hebben met een aantal van de bovenstaande medicijnen is het af te raden om beide te slikken.

Tips tegen erectiestoornissen

Natuurlijk zijn medicijnen als Cobra voor veel mensen een uitkomst. Erectiepillen kunnen veel problemen oplossen en het onmachtige en radeloze gevoel wat bij erectiestoornissen komt kijken verhelpen. Maar naast het gebruik van dergelijke tabletten kun je meer doen om problemen aan te pakken. Een gezonde leefstijl met veel beweging, sporten en een gezond dieet helpt bijvoorbeeld enorm.

Welke bijwerkingen zijn er?

Zoals met veel medicijnen kunnen er bepaalde bijwerkingen optreden. Maar wat is bij Cobra nu een veel voorkomende bijwerking? De waarheid is dat de meeste effecten bij nagenoeg niemand voorkomen. Rond de 10% van alle gebruikers ervaart spijsverteringsstoornissen, migraine, misselijkheid of neusverstopping. en soms afwijkingen bij het kleurenzien. Hele zeldzame bijwerkingen die bij ongeveer 1% van de mensen voorkomen zijn blauwheid in het zicht, slaapproblemen, verhitte huid, moeizaam ademhalen, pijn rond de jukbeenderen en niezen. In de meeste gevallen hebben mensen trouwens helemaal nergens last van. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn wanneer je dit middel gaat nemen. Het is echter altijd goed om een medisch expert of je huisarts te raadplegen.